SKK arrangerer klatretur til Hankø 24 til 28 mai

Sarpsborg Klatreklubb arranger klatretur til Hankø klatrefelt med overnatting. De som ønsker å delta på turen møter opp på Gekko Klatring Sarpsborg onsdag 24 mai klokka 17:00. Vi møtes og går igjennom litt informasjon og lignende, før vi drar samlet til Hankø. Det er også mulighet til å komme direkte ut til Hankø senere, enten for overnatting eller som en dagstur om du ikke har anledning til å delta hele helgen.

Registrer deg om du skal være med på Facebook eventen her!

Litt om klatrefeltet
Hankø klatrefelt er et kjempe felt som passer for alle uansett klatrenivå, med ruter fra grad 4 – 9. Hankø tilbyr også veldig god komfort og behagelige omgivelser der sjøveggen er bare noen meter ut mot havet og en fantastisk utsikt, og med klatring også lengre inne i skogen om det skulle blåse opp.

Campen er på toppen av fjellet på en liten, koselig og vindbeskyttet plass, med gode bål- og utsiktsmuligheter.

Les mer om feltet med kart her!

OBS! Vi må ta en ferge over til Hankø og gå en anmarsj på ca 20 minutter, med noen høydemeter. Så husk å pakk i forhold til dette. Ta med eget vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *