Sarpsborg Klatresenter søker klatrevakter til å bemanne senteret vårt.

Sarpsborg Klatresenter er eid og driftet av Sarpsborg Klatreklubb. Driften er basert på frivillighet, men vi søker nå å utvide staben med flere betalte klatrevakter.

Senteret har åpent hverdager 17-21. Lør. 12-15 og søn. 15-21. På litt lengre sikt planlegger vi å ha åpent på dagtid utvalgte hverdager.

Besøkende på Sarpsborg Klatresenter er fordelt mellom faste medlemmer og drop-in kunder. Vi har et veldig inkluderende og godt miljø på senteret, hvor en veldig stor andel av de besøkende er faste gjester som er innom og klatrer flere ganger i uka.

Om Stillingen:

Det er klatrevaktene som står for driften av senteret i åpningstiden.

Klatrevakten er den som åpner senteret, bemanner resepsjonen, står for salg av kioskvarer, utdeling av klatreutstyr og stenger senteret etter endt dag.

 Klatrevaktens oppgaver:

Krav til Søker:

Arbeidsforhold:

Arbeidstiden vil hovedsakelig være i senteret åpningstid på kveld og helger. Stillingen er deltid og lønnes basert på antall timer. Senteret søker i utgangspunktet og fylle ca 50 timer pr måned. Dette behovet antas å øke over tid. I juni, juli og deler av august har senteret redusert åpningstid og det vil derfor være et lavere behov for bemanning.

Spørsmål om stillingen kan stilles til: Lasse Johansen, Styreleder på Tlf 91614051 eller e-post: stab.sarpsborgklatreklubb@gmail.com.

Arbeidssted: Sarpsborg Klatresenter, Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg.

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Snarest

Søknad med CV sendes til e-post: stab.sarpsborgklatreklubb@gmail.com