Oppdag klatregleden med klatreskolen!

Barn (7 -12år)

Klatreskolen går over 8 uker og har fokus på lek, mestring og læring

Klatreskolen for barn har fokus på opplæring av grunnleggende tauklatring, klatreteknikker i buldreveggen, lek og aktivitet. Klatreskolen går over en periode på 8 uker og finner sted på Sarpsborg Klatresenter. Tidspunktene finner du på bookingen.

Under kurset vil det være ekstra fokus på mestring, læring og ikke minst glede gjennom lek og klatreaktivitet. Våre instruktører er gode til å tilpasse opplegget til individuelle behov ettersom ferdighetsnivået ofte vil variere litt. Betaling gjøres ved oppmøte på første kursdag.

Ungdom (13 -17år)

Klatreskolen går over 6 uker og har fokus på klatreteknikk, mestring og samhold

Klatreskolen for ungdom har fokus på at utøverne lærer seg grunnleggende klatreteknikker og opplæring i sikringsarbeid på topptau. Her vil utøverne bli utfordret på sin kreativitet, sine klatreferdigheter og oppleve mestring innen klatreaktivitet. Klatreskolen går over en periode på 6 uker og tar sted på senteret på mandager

Under kurset vil det være ekstra fokus på mestring, læring og ikke minst glede gjennom samhold og klatreaktivitet. Våre instruktører er gode til å tilpasse opplegget til individuelle behov etter som ferdighetsnivået ofte vil variere litt.  Betaling gjøres ved oppmøte på første kursdag. 

Voksne (18år+)

Klatreskolen går over 6 uker og har fokus på fellesskap, mestring og læring

Klatreskolen for voksne har fokus på mestring og fordypning i hver enkelts klatreferdigheter. På denne gruppen gjøres det individuelle tilpasninger og her er det lov å komme egne ønsker. Denne klatreskolen har som formål å være en sosial arena hvor vi hjelper hverandre mot deltakernes mål og behov.

Klatreskolen går over en periode på 6 uker.  Betaling gjøres ved oppmøte på første kursdag. 

Informasjon

Sosiale medier