Klatring på dagtid

Booking av skoleklasser

Prisen for booking av grupper på dagtid er 120kr m/ alt av ustyr inkludert. Leie av instruktør blir eventuelt kostende ekstra.​

På Sarpsborg Klatresenter vil du finne flotte klatrelokaler til å utøve det meste innen klatring, enten om det skal være klatring i tau, buldring, rappelering, sikring på topptau eller led så vil det være noe for en hver klasse. Hos oss ønsker vi å skape gode allianser og formålet er å dele den lokale klatregleden!  Dere bestemmer selv om dere ønsker å leie inn våre instruktører eller om dere har fagkompetente selv (minimum klatreleder inne).

Booking av grupper

Prisen for booking av grupper på dagtid er 120kr m/ alt av ustyr inkludert. Leie av instruktør blir eventuelt kostende ekstra.

På Sarpsborg Klatresenter vil du finne flotte klatrelokaler til å utøve det meste innen klatring, enten om du/dere ønsker å arrangere bursdag, venneklatring, bedriftsklatring eller teambuilding. Her vil du møte et senter med ren klatreopplevelse! Vi har muligheter for alt innen tauklatring, buldring, sikringskurs, rappelering og frittfall fra taustige. 

Book en dag med uforglemmelig klatreopplevelse! Om du/dere ønsker å arrangere gruppeklatringen en annen dag enn på booking alternativene kontakt oss på  mail og vi ordne riktig dag for dere. 

Informasjon

Sosiale medier