Få mer ut av klatregleden!

Medlemskap Sarpsborg Klatreklubb

Sarpsborg klatreklubb eier og drifter Sarpsborg Klatresenter og har gjort det siden vi overtok senteret i Januar 2020. Det aller meste av driften er utført på dugnad. Det er en stor fordel for klubben om vi har mange medlemmer. Spesielt barn og unge. Fra Januar 2024 vil det også bli differensierte priser på sentermedlemskap hos oss, hvor bruk av senteret blir dyrere for de som ikke er medlem av klubben. Klubbens årsavgift blir fastsatt av Årsmøtet, hvor alle medlemmer har stemmerett. Årsavgiften har vanligvis ligget på kr. 150,- for barn og kr 250,- for voksen og blir fakturert hver vår etter årsmøtet.

Sentermedlemskap

Med sentermedlemskap har du fri tilgang til klatresenteret og full kontroll på din klatring, helt uten binding. Fordelene med medlemskapet er at du kan komme uforpliktende og ha en klatreøkt på 20 min eller 4 timer. Det velger du helt selv, helt fritt. I tillegg får du gratis kaffe og medlemskap i Sarpsborg Klatreklubb inkludert!

Familiemedlemskap

Med sentermedlemskap har du og hele din familie fri tilgang til klatresenteret og full kontroll på deres klatring, helt uten binding. Fordelene med medlemskapet er at du eller et annet familie medlem kan komme helt etter ønske. Det velger dere helt selv, helt fritt. I tillegg er medlemskap i Sarpsborg Klatreklubb inkludertfor alle!

Få mer med sentermedlemskap

Som medlem hos Sarpsborg Klatresenter, får du tilgang til våre store tauvegger, buldrevegger, himling, treningsområde og loungesone.

Få full fleksibilitet og kontroll! Du velger selv om du ønsker å ta en økt alene, hvor du jobber igjennom prosjektene dine på buldrerommene eller delta på klubbtrening med andre på tauveggene. Kanskje er du den som ønsker å variere klatringen din eller bare komme lett i gang. Uansett hva som passer deg best, vil sentermedlemskap gjøre det enklere og skape mer klatreglede!

Sentermedlemskap gir deg fri tilgang til klatresenteret i åpningstiden inkludert forsikring, fri tilgang til klubbens treninger og ikke minst god veiledning av våre klatrevakter og instruktører.

Informasjon

Sosiale medier