Få mer ut av klatregleden!

Sentermedlemskap

Med sentermedlemskap har du fri tilgang til klatresenteret og full kontroll på din klatring, helt uten binding. Fordelene med medlemskapet er at du kan komme uforpliktende og ha en klatreøkt på 20 min eller 4 timer. Det velger du helt selv, helt fritt. I tillegg får du gratis kaffe og medlemskap i Sarpsborg Klatreklubb inkludert!

Familiemedlemskap

Med sentermedlemskap har du og hele din familie fri tilgang til klatresenteret og full kontroll på deres klatring, helt uten binding. Fordelene med medlemskapet er at du eller et annet familie medlem kan komme helt etter ønske. Det velger dere helt selv, helt fritt. I tillegg er medlemskap i Sarpsborg Klatreklubb inkludertfor alle!

Få mer med sentermedlemskap

Som medlem hos Sarpsborg Klatresenter, får du tilgang til våre store tauvegger, buldrevegger, himling, treningsområde og loungesone.

Få full fleksibilitet og kontroll! Du velger selv om du ønsker å ta en økt alene, hvor du jobber igjennom prosjektene dine på buldrerommene eller delta på klubbtrening med andre på tauveggene. Kanskje er du den som ønsker å variere klatringen din eller bare komme lett i gang. Uansett hva som passer deg best, vil sentermedlemskap gjøre det enklere og skape mer klatreglede!

Sentermedlemskap gir deg fri tilgang til klatresenteret i åpningstiden inkludert forsikring, fri tilgang til klubbens treninger og ikke minst god veiledning av våre klatrevakter og instruktører.

Informasjon

Sosiale medier